Eindbedrag voor de Fleur Bloemen Stichting ?

Zwartewaterland Helpt heeft afgelopen winter geld ingezameld voor de Fleur Bloemen stichting en zal op zaterdagavond 25 maart a.s. bekend maken hoeveel dit uiteindelijk is geworden.

Gelukkig heeft de 14e editie van de radiomarathon, die ook 3 dagen is uitgezonden op RTV Meppel, een mooi bedrag opgeleverd. In de finaleshow tijdens de radiomarathon werd de voorlopige tussenstand van bijna 21.000 euro kenbaar gemaakt. Daarna ging het verder met enkele nagekomen donaties en op 27 en 28 januari het Benefietfestival. Ook de laatst genoemde actie was succesvol en bracht een mooi bedrag op.

Zaterdag is er een speciale uitzending waarin dat bedrag wordt bekendgemaakt en overhandigd aan het bestuur van de Fleur Bloemen Stichting. Die uitzending is op de website van Zwartewaterland Helpt te bekijken. Ook wordt teruggeblikt op de actie met heel veel vrijwilligers, bedrijven, clubs en verenigingen, die hun bijdrage hebben geleverd. Het uiteindelijke bedrag wordt tegen 22 uur bekend gemaakt.

Na de bekendmaking is er een feestavond in Onder de Luifel in Hasselt met DJ Tom Zwitser en kan er tot in de kleine uurtjes gefeest worden om deze uitslag te vieren.

Tekst/ foto RTV Meppel