Nieuws

Duotrappers ontvangen gift Odd Fellows Meppel

Afgelopen week ontving de Stichting Duotrappers uit Meppel een welkome cheque ter waarde van € 4000,- uit handen van de heren Jacob Boorsma en Rob Vis Dierink van de Odd Fellows in Meppel. De Stichting Duotrappers wil mensen uit hun isolement halen en past naadloos aan bij het gedachtengoed van de loge, zegt Jacob Boorsma in de Meppeler Courant.

De Duotrappers zijn in 2018 opgericht om mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, maar dat wél graag zouden willen, de gelegenheid te bieden om samen met een vrijwilliger op een (elektrisch ondersteunde) duo-fiets tochtjes in de omgeving te maken.

Zoals eerder gememoreerd: Duotrappers Meppel wil mensen uit hun isolement halen en hun welzijn bevorderen. Het werkterrein van Duotrappers omvat de gemeente Meppel e.o. en hebben aanvankelijk gebruik gemaakt van duofietsen van Vanboeijen en Noorderboog. Inmiddels zijn ze doende om eigen fietsen aan te schaffen.

Naast financiële middelen om Duofietsen aan te schaffen en onderhoud te verzorgen zoekt de Stichting nog vrijwilligers voor de gezamenlijke fietstochten. Meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden kunt u vinden op https://www.duotrappersmeppel.nl/duotrappers/.

Foto Daan Prest