Schooltv

Drenthe College bij Skills The Finals

Maar liefst twaalf studenten van Drenthe College komen in actie tijdens Skills The Finals! Dit is het Nederlands Kampioenschap voor beroepen dat op donderdag 31 maart en vrijdag 1 april gehouden wordt in de Jaarbeurs in Utrecht. Honderden mbo-studenten en vmbo-leerlingen strijden om de titel Nederlands Kampioen in hun vakgebied. De finalisten van Drenthe College hebben zich via kwalificatiewedstrijden door het hele land voor het NK geplaatst. “Nog nooit was de deelname vanuit Drenthe College zo groot en daar zijn wij maar wat trots op”, laat Skills-coördinator Janny Gerrits weten.

De studenten van de DC-locaties in de regio’s Assen, Emmen en Meppel verblijven tijdens de finale samen op een vakantiepark in Doorn. Om nader met elkaar kennis te maken hebben ze onlangs een teambuildingsactiviteit en avondprogramma gevolgd bij de Schildhoeve in Fluitenberg. Namens Drenthe College Meppel doen mee: Marielle Wilkens, Bedrijfsadministrateur/Financieel Administratief Medewerker; Roos Otto, Facilitair Dienstverlener; Jordi Zwiers, Verkoopspecialist en Marlies Nijmeijer, Juridisch Medewerker.

Foto v.l.n.r.: Shannon Staal, Lars van der Veen, Tessa Talens, Marielle Wilkens, Roos Otto, Ilse Schulte, Mare Riemersma (CvB), Marlies Nijmeijer, Robin Bijl