Sport

Dos’46 naar winst op Oost Arnhem

Het duel tussen DOS’46 en Oost-Arnhem werd er één om niet te lang bij stil te staan. Oost-Arnhem verdedigde achter, maar DOS’46 kon desondanks tot veel meer kansen komen in de eerste helft. Echter, het afrondingspercentage liet te wensen over. Aan de andere kant vergat Oost-Arnhem te profiteren van de schotloosheid van de Nijeveners. In de laatste twee minuten voor rust tilde DOS’46 het verschil nog naar zes doelpunten (11-5 rust).

Na rust duurde het vijf minuten voor het eerste doelpunt viel, maar daarna kwam de wedstrijd iets meer los.
Dos’46 liep uit naar 15-6. In het restant van de tweede helft kwam Oost-Arnhem wel beter in de wedstrijd,
maar het zou niet genoeg zijn om het de Nijeveners nog moeilijk te maken. De zege voor DOS’46 had echter veel ruimer kunnen uitvallen, ware het niet dat er in de slotfase nog twee strafworpen gemist werden. Uitslag 17-12.