Sport

Dos’46 moet meerdere erkennen in PKC/Vertom

De korfballers van Dos’46 konden ondanks de nederlaag de ploeg uit Papendrecht aardig partij geven.
In de eerste helft namen de Nijeveners tot tweemaal toe een voorsprong, maar konden beide keren dit niet vasthouden. Dos’46 opende de score en konden in de eerste 15 minuten PKC/Vertom aardig partij bieden. Na de tweede voorsprong van 5-4, liepen de Papendrechters weg bij Dos’46 naar 5-9. Voor rust haakten de Nijeveners nog even aan tot 8-10.

Na rust bleef Dos’46 aardig in de buurt ban PKC, maar konden net niet de slag slaan om de gelijkmaker te maken.
PKC trof snel na elkaar de korf en liep hierdoor bij Dos’46 weg naar een 12-16 tussenstand.
Dos’46 kon nog eenmaal iets terug doen maar bleef op twee punten steken. Eindstand 17-19.