Sport

Dos’46 delft onderspit tegen PKC

Dos’46 heeft ondanks een puike eerste helft het niet gered om PKC punten af te snoepen. Tot 3-3 kon Dos’46 PKC bijbenen, maar toen gaven de gasten gas en liepen uit naar een riante voorsprong van 4-9. Echter, de Nijeveners herstelden zich knap en scoorden maar liefst 7 treffers op rij waarmee vlak voor rust de stand omgebogen werd in een voorsprong. Het publiek ging nog meer achter de groep staan en zo konden ze met een 13-11 voorsprong de rust in gaan.

Na rust bleef het scoren bij Dos’46 uit. PKC scoorde wel en liep langzaam uit naar een voorsprong van 13-17.
Dit kwam Dos’46 niet meer te boven, het verschil liep verder op. Tegen het einde kon Dos’46 nog iets terug doen waardoor de uiteindelijke eindstand van 19-26 in het voordeel van PKC nog iets dragelijker werd.