Evenementen

DMD op 4 augustus: Meppel met Smaak

De eerste Donderdag Meppeldag begint gelijk goed: de Meppeler binnenstad verandert in één groot openluchtrestaurant.

Meppel met Smaak begint ’s morgens met het Mega Meppel Ontbijt! Deze ochtend hoef je niet zelf de tafel te dekken, maar kan je aanschuiven bij een gedekte tafel van wel 200 meter lang! Gezellig met de hele familie, je vriendengroep, buurtgenoten, zakelijke relaties of met je sportteam en laat je verrassen wie er verder nog naast je zit!

Overdag tref je in het centrum gezellige foodtrucks, smakelijke presentaties, workshops en natuurlijk verrassende, maar verrukkelijke gerechten.

Kookshow van Pierre Wind
Ken je TV kok Pierre Wind van Zapp op NPO3? Deze grappige kok is niet alleen druk en heel erg leuk, hij is bovendien Kok des Vaderlands! Op de Wheem gaat hij op 4 augustus om 15:00 uur een ware kookshow verzorgen. Je kunt in ieder geval rekenen op een hilarische show vol interactie!
De hele dag wordt het extra gezellig gemaakt in de winkelstraten, want de hele dag zijn er smaakvolle acts met heerlijke muziek die zich door de binnenstad bewegen.

Pleinenfestival
Vanaf 16:00 uur zullen er fantastische bands de feestvreugde verhogen op de pleinen. Bands die je kunt verwachten zijn Jackfire, The Fellas en een topper uit ons eigen Meppel, Oxygen!

DMD app
Als je precies wilt weten wat het programma is, download dan de DMD app. Informatie www.donderdagmeppeldag.nl

Foto Leo de Harder (2019)