Digitale en technische vaardigheden bij BiebFabriek Meppel

Een pretpark van Lego maken en de onderdelen laten bewegen? Of zelf een auto bouwen en deze programmeren? Het kan allemaal bij de BiebFabriek. Nu er meer ruimte is om activiteiten te organiseren, kan de BiebFabriek bij bibliotheek Meppel weer open! De eerste BiebFabriek workshop ‘Lego Spike’ start op 2 maart 2022 van 15.30 – 16.30 uur in de bibliotheek.

BiebFabriek
De BiebFabriek is dé plek waar kinderen aan de slag kunnen met technische en digitale vaardigheden. Hier leren zij in verschillende workshops onder andere over programmeren.

Digitale en technische vaardigheden zijn in de 21ste eeuw belangrijker dan ooit tevoren. Toch zijn de kennis en ontwikkeling van deze vaardigheden bij iedereen nog lang niet altijd vanzelfsprekend. Met de BiebFabriek wil de bibliotheek de wereld van de techniek en computers op een toegankelijke manier beschikbaar te stellen voor kinderen.

Om mee te kunnen doen met de workshops moeten kinderen zich van tevoren aanmelden. Dit kan via www.biebfabriek.nl/agenda. Meer weten over de BiebFabriek? Ga dan naar www.biebfabriek.nl.

Foto BiebFabriek