Nieuws

Digitaal Lastig? Volg dan een gratis cursus!

De gratis computercursussen Klik & tik gaan ook dit najaar weer van start in de bibliotheek van Meppel. In 4bijeenkomsten van elk 2 uur en een terugkomdag. De cursus is in de Bibliotheek Meppel. Wanneer:18, 25 oktober, 8, 15 november en een terugkomdag op 29 november.Tijd: van 19:00 tot 21:00 uur.

Doe meer met je Digi-D in het Bibliotheekservicepunt in Nijeveen. Bij voldoende aanmeldingen starten we op de dinsdagavonden in november ook met een cursus Doe meer met je Digi-D. Deze cursus bestaat uit vier lessen en gaat over het gebruik van je digi-D op overheidswebsites.

Voor wie?
De cursussen Klik & tik zijn voor iedereen (vanaf 18 tot 90+) die beter met de computer om wil leren gaan. Zeker als het gaat om betalen, iets regelen met de overheid of je postpakketje volgen of terugvinden. Want tegenwoordig gaat het allemaal met de computer. En allemaal via internet.

De cursus Doe meer met je digi-D is bedoeld voor mensen die al iets meer ervaring hebben met de computer. De cursus richt zich vooral op het vertrouwd raken met de Digi-D en overheidswebsites.

Aanmelden
Wil jij digitaal vaardiger worden? Kom dan langs bij de Bibliotheek Meppel of het servicepunt in Nijeveen of bel 088-012 8000.

De cursussen zijn zowel voor de laptop/vaste computer als de tablet (Android en IOS). De cursus en het cursusmateriaal zijn gratis.

Foto Ebel Zandstra (2018)