Evenementen

Derde editie ONtmoet bij de Plas op zondag 14 juli

Picknicken, Snel naar de Bel en samen barbecueën. Zondag 14 juli spettert het in Nijeveen. Dan wordt de derde editie van ONtmoet bij de PLAS georganiseerd door Ondernemend Nijeveen. Bijna 100 bedrijven uit of direct betrokken bij het dorp maken dit gezellige evenement bij de Nijeveense Plas mogelijk. Krachten, kennis en kunde zijn gebundeld om de bezoekers van ONtmoet bij de Plas, zo aan het begin van de zomer, een plezierige middag te bezorgen.

Spektakel op en rond het water

Alle levensgenieters die samen met vrienden, familie, buren of met het hele gezin een relaxte en plezierige middag willen beleven, zijn van harte welkom. Heerlijk loungen op een dekentje, lekker eten, drinken van de beachbar, zwoele sounds en ondertussen genieten van het spektakel op en rond het water. Het zijn dé ingrediënten voor een compleet uitje vol plezier.  

‘Snel naar de Bel’ zorgt voor hilariteit

Er wordt om 12.00 uur gestart met een picknick en voor de waaghalzen is er om 14.00 uur ‘Snel naar de Bel’. Een Nijeveense variant op het inmiddels weer bekende programma ‘Ter land, ter zee en in de lucht’. Met een eigengemaakt, vierwielig voertuig moet de deelnemer van een helling om zo snel mogelijk bij de bel te komen. De kunst is om voor de bel tijdig stil te blijven staan. Het gaat niet alleen om de snelste tijd, ook creativiteit wordt gewaardeerd en beloond. Het belooft een hilarisch geheel te worden.

Goed gevulde picknicktas en afsluitende BBQ

Centraal staat de gezamenlijke picknick op het strand van Nijeveen. Van tevoren kan er een goedgevulde picknicktas besteld worden met lekkers en leuke verrassingen. Dit is mogelijk tot uiterlijk 9 juli. In de loop van de middag is er een gezellige BBQ om de dag in stijl af te sluiten. Een relaxed en spectaculair begin van de zomervakantie. De ondernemers in het actieve Nijeveen laten zich 14 juli weer van hun beste kant zien en nodigen daarom iedereen van harte uit om elkaar te Ontmoeten bij de Nijeveense Plas.   

Meer informatie, het bestellen van de picknicktas en aanmelden voor ‘Snel naar de Bel’ kan via www.ondernemendnijeveen.nl

Tineke Knorren/ foto Gerard Schulenberg (Rineke Bootsma, Mathilda van der Laan, Marc-Jan van der Linde, Marcel van Veen en Jeroen Kikkert)