Nieuws

ChristenUnie Meppel organiseert vrijwilligersgala

Op 14 november a.s. organiseert de ChristenUnie het jaarlijkse vrijwilligersgala in Ogterop. Een avond waarin genoten wordt van mooie verhalen, muziek en ontmoetingen. Tijdens de avond wordt de inzet van vrijwilligers in de Meppeler samenleving gevierd. Want zonder hen zou de gemeente Meppel heel wat minder kleurrijk en zorgzaam zijn!

Dit jaar worden vrijwilligers die zich inzetten voor zorg, sport en duurzaamheid in de gemeente Meppel in het zonnetje gezet. In drie gespreksrondes gaan Martijn Stam en Geranne Tamminga met hen in gesprek over de grote, en minder grote vragen van het leven: ‘Wat is volgens jou het mooiste plekje in (de omgeving van) Meppel?’ ‘Welke stem moet volgens jou echt gehoord worden?’

Bijzonder is dat Alwin te Rietstap (nr. 4, ChristenUnie tijdens de aankomende Tweede Kamerverkiezingen) dit jaar bij het vrijwilligersgala te gast is. Ook hij wordt uiteraard bevraagd. Waarom is vrijwilligerswerk zo belangrijk volgens hem? Worden vrijwilligers wel voldoende gewaardeerd? En wat lijkt hem het leukste vrijwilligerswerk om op te pakken?

Wil je ook aanwezig zijn bij het vrijwilligersgala, van harte welkom. Vanaf 19.30 uur is er de inloop. En om 20.00 uur vangt het programma aan. De toegang is gratis. Op de website https://meppel.christenunie.nl staat in de rubriek Nieuws de uitnodiging vermeld.

Tekst ChristenUnie Meppel/foto Jelle Hofenk (2022)