Nieuws

Business4Students binnenkort kick-off aanmelden voor 4 november

De vernieuwde editie van Business4Students zal op 18 november starten met een digitale kick-off. Hierin neemt Martin Schoonheim je mee in het ondernemerschap van Gino Spijkerman en blikken we vooruit naar hét Business4Students event op 17 maart 2022. De kick-off dient als inspiratie voor jong talent met een ondernemend idee en om ze te stimuleren hun ondernemende idee tot uitvoering te brengen.

Kick-off
De kick-off van Business4Students vindt plaats op 18 november van 8.30-9.15. De presentatie is in handen van Martin Schoonheim, ondernemer en voorzitter van bedrijvensociëteit A37 en de verkiezing van Drents ondernemer van het jaar. Hij neemt je mee in de wereld van Gino Spijkerman, succesvol ondernemer en eigenaar van Interstage dat verantwoordelijk is voor de opbouw van grote podia nationaal en internationaal zoals Concert at Sea en het Eurovisie Songfestival.

Business4Students
Business4Students stimuleert ‘leren ondernemen en ondernemend leren’ door scholieren en studenten te stimuleren hun ondernemend idee tot uitvoering te brengen naar een eigen onderneming. In het proces, dat uiteindelijk leidt tot het pitchen van het ondernemende idee, worden ze begeleidt door middel van een tweetal masterclasses die in het teken staan van het maken van een businessplan, marketing en een pitchtraining. Zo worden de studenten klaar gestoomd voor deelname aan hét Business4Students event op 17 maart. Tijdens de finale kunnen er mooie prijzen gewonnen worden zoals een coach, studentstartersbegeleiding en/of een cheque van €500,- euro. Tijdens het event leren studenten van ondernemers en ontwikkelen hierdoor ondernemersvaardigheden en andersom maken ondernemers kennis met de belevingswereld en frisse blik van de jongeren. Win – win!

Deelnemen!
Ben of ken jij iemand met een ondernemend idee en ben je enthousiast geworden? Studenten en klassen kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 4 november om mee te doen aan de kick off, via info@regiocampus.nl. Kijk voor meer info op onze website: www.regiocampus.nl.

Regiocampus
Business4Students is onderdeel van de Regiocampus. De Regiocampus is dé fysieke plek voor leren, werken en vernieuwen. Professionals en studenten van bedrijven en instellingen uit alle sectoren werken samen in creatieve, innovatieve projecten en proeftuinen. Samen draagt de Regiocampus bij aan een vitaal woon-, werk- en vestigingsklimaat in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

De Regiocampus wordt gevormd door: Isala Diaconessenhuis, Zorggroep Noorderboog, Deltion College, hogeschool Windesheim, hogeschool Viaa, Drenthe College, Gemeente Meppel, Gemeente Westerveld, RSG Stad & Esch, ZorgZaak, Rabobank en Welzijn MensenWerk en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Meppel.

Foto Hans Wolff. Gino Spijkerman, eigenaar Interstage en gast in Collegetour bij kick off Business4students