Regio

Audiovisuele wandeling door Het Schitterende Bos

Roestvrij theater organiseert jaarlijks locatietheatervoorstellingen in Drenthe. Na een paar jaar succesvol de ‘Nachtelijke Beleving’ te hebben gemaakt, is er dit jaar gekozen voor een prachtig nieuw project in de vorm van een audiovisuele wandeling: ‘Het Schitterende Bos’. “Welkom in ‘Het Schitterende Bos’. De plek waar je langzaam went aan het donker en er een nieuwe wereld voor je opengaat. Kijk met je oren en luister met je ogen.

Elk kwartier vertrekt er een groep voor deze wandeling van zo’n drie kilometer lang. Onderweg laat Roestvrij theater het bos tot leven komen tijdens de 75 minuten dat de groep onderweg is. Avondtickets worden aangeraden voor de volle beleving. De adviesleeftijd is dan vanaf 10 jaar.

“De kaartverkoop loopt al lekker, de eerste tijdsloten zitten al vol”, vertelt Breen, artistiek leider, trots. “Wij hopen natuurlijk dat nog veel meer mensen gaan komen naar deze beleving. Op onze website www.roestvrijtheater.nl is zowel meer informatie als de ticketverkoop te vinden”, besluit hij.

Tekst/foto aangeleverd