Regio

Afrikaloop door mooi Drenthe

Voor het achttiende achtereenvolgende jaar organiseert de Andreas Manna Stichting (AMS) uit Hoogeveen de Afrikaloop van 21 tot en met 27 oktober. Het is ont-stressen in de natuur en al wandelend genieten van de prachtige natuurgebieden, historische plaatsen en oude wandelpaden in Drenthe. Dagelijks is er keuze uit etappes van 10, 15, 25 en 35 km.

De start is op zaterdag 21 oktober in Hoogeveen en loopt de eerste dag naar De Wijk. De volgende dag gaat de tocht naar Ruinerwold daarna respectievelijk naar Uffelte, Beilen, Pesse en Echten, om ten slotte op de zevende dag weer in Hoogeveen te finishen. Doe een dag mee en geniet van de prachtige Drentse natuur.

Om één, of meerdere dagen, mee te wandelen, kunt u zich ‘s ochtends inschrijven op de desbetreffende startlocatie en aangeven hoeveel kilometer u wilt wandelen. Een wandelaar helpt de AMS al door gewoon mee te wandelen, want het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan straat- en weeskinderen in Kenia. Meer informatie: www.andreasmanna.org/afrikaloop-2023

Tekst en foto Afrikaloop