RTV Meppel

“Acoustic” alles kan als het maar akoestisch is

Acoustic hét culturele muziekprogramma, waar alles kan en mag, als het maar akoestisch is. En iedere dinsdag te beluisteren bij RTV Meppel.

Dinsdagmorgen om 10 uur zitten Gert Appelo en Jan Booij weer klaar om u een uur informatie te geven over de akoestische muziek en de uitvoerende artiesten .

The Nitty Gritty Dirt Band mag de rij openen dinsdag. Met het nummer ‘Sarah In The Summer’, nou meer zomers kan het programma bijna niet beginnen. Zegt de naam Hadewych Minis u iets? Nou precies, dat dachten de makers nu ook, “dat is toch een actrice?”, maar weet u dat zij kan zingen als een lijster? Ze gaat dat in ons programma bewijzen, samen met het ZO! Gospel Choir gaat zij het nummer “I Shall Be Released” zingen.

America komt voorbij Rosie Carney zij coverd een Radiohead song. The Eagles komen ten tonele. Natuurlijk ontbreekt, onze artiest van de week niet, Hij komt thuis, tenminste, als je de titel van het nummer dat hij gaat zingen mag geloven ‘Coming Home’. En natuurlijk een Nederlandse bijdrage, Douwe Bob neemt die eer voor zijn rekening, Met de zeer fraaie ballade, ‘Drop On You’

Akoustic is iedere dinsdag live te beluisteren op radio Meppel, en ieder donderdag in de herhaling bijden om 10 uur. Heeft u dat toch gemist? Dan is er op zondag om 11 uur nog een kans. En natuurlijk op www.rtvmeppel.nl/radiogemist, nog 14 dagen lang.

Foto Acoustic