Nieuws

19 clubs doen mee aan Grote Clubactie

Zaterdag 18 september starten 19 verenigingen uit Meppel met de verkoop van loten voor hun club. Een lot kost € 3,- per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat. De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om ook verenigingen in Meppel een steuntje in de rug te geven. Door heel Nederland starten meer dan 300.000 leden van ruim 5.000 verenigingen met de verkoop van loten aan familie, vrienden en buren.
De kracht van de Grote Clubactie is het enthousiasme waarmee kinderen voor hun club langs de deur gaan. Maar ook de Grote Clubactie gaat mee met de tijd. Als koper koop je direct een lot aan de deur door de QR-code te scannen. Leden kunnen nu ook eenvoudig hun persoonlijke verkooplink delen via WhatsApp en social media. Op deze manier kunnen ook familieleden en vrienden bereikt worden waarvan de voordeur nét even wat verder weg ligt.
De clubs die meedoen zijn ; Meppeler Voetbalvereniging Alcides, MEPPEL AZ HANDBAL, Red Giants Basketbal Vereniging Meppel, Supportersvereniging F.C. Meppel, FC Meppel Gymnastiek, Meppeler Hockey Vereniging, Badmintonclub Meppeler Meppers, Badmintonvereniging Nijeveen, Meppeler Korfbalvereniging MEKO 74, MZPC DE REEST, Av De Sprinter, Skeelerclub Nijeveen, CMV De Bazuin Meppel