Nieuws

115 jonge kankerpatiënten en hun gezin in het zonnetje gezet

Vandaag organiseerden Stichting Against Cancer en het TT-circuit in Assen voor ruim 115 gezinnen de 16e editie van de ‘Circuitdag Against Cancer’. Deze jaarlijkse Circuitdag is speciaal voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker.

Een van de hoogtepunten was een spectaculaire aerobatics vliegshow van Dutch Rush Aerobatics. Naast een magische show boven TT Circuit Assen vloog piloot Frank van Houten ook hartjes in de lucht boven het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Dit, speciaal voor de kinderen die helaas niet bij de Circuitdag konden zijn.

Op het TT-circuit in Assen waren ruim 100 coureurs aanwezig waardoor de kinderen konden meerijden op snelle motoren, in luxe sportwagens of in enorme Dakar-trucks. Daarnaast was er een straattheater, konden kinderen een graffiti workshop volgen of op de zweef-of draaimolen.

Samen met alle vrijwilligers werd ervoor gezorgd dat de jonge kankerpatiënten en hun ouders, broertjes en zusjes de problemen rondom de ziekte voor één dag naast zich neer konden leggen.

Voor meer informatie zie https://againstcancer.nl/

Foto Gert en Carine PIket en Dutch Rush Vliegshow