Kerk

Kerstconcerten Christelijk Mannenkoor Staphorst

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst maakt zich op voor een tweetal kerstconcerten in Rouveen en Nieuwleusen. Beide avonden staan onder leiding van Johan Bredewout en bieden een gevarieerd programma met volop ruimte voor samenzang van bekende kerstliederen.

In De Levensbron in Rouveen geeft het Christelijk Mannenkoor Staphorst zijn jaarlijkse kerstconcert op zaterdagavond 17 december. Hier werken de musici Henk van der Maten en Marcel van de Ketterij mee. Ze bespelen respectievelijk de vleugel en het orgel. Verder wordt medewerking verleend door de violiste Chloë Elzenaar. Het concert begint om 19.30 uur en vanaf 19.15 uur is er samenzang van kerstliederen.

Vrijdag 23 december, om 20.00 uur, volgt het concert in De Voorhof te Nieuwleusen. Dan is er vooraf én tijdens het programma eveneens samenzang van kerstliederen. Ook in Nieuwleusen werkt de violiste Chloë Elzenaar mee. André van Vliet bespeelt de piano en Jorrit Woudt begeleidt het koor en de samenzang op het orgel.

De koor- en samenzang zal tijdens de concerten worden afgewisseld met instrumentale intermezzo’s van de begeleidende musici. De entree is € 10,00. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50.

RTV Meppel/ foto Jaco Hoeve Fotografie