Win designfiets L’Hirondelle met hole in one

Toegegeven, het is niet gemakkelijk. Maar als het lukt, is de prijs geweldig. Een originele fiets van L’Hirondelle ter waarde van € 750,-. Het enige wat je moet doen, is zaterdag 22 juni in het Wilhelminapark een hole-in-one slaan tijdens het golfevenement van de Lions Meppel-Reestdal. Iedereen, dus niet alleen de deelnemers aan het golftoernooi, mag gedurende de hele dag proberen de hole-in-one te slaan. Om het goede doel, de talentenkampen van de Mackayschool, te steunen kan iedereen meedoen voor slechts 5 euro per 3 ballen. Voor 10 euro 7 ballen.

Aan het aantal af te nemen ballen is geen limiet. Voor de betaling is een pinpas aanwezig. Mochten er meerdere holes-in-one’s worden gescoord, dan loot de organisatie wie zich de gelukkige eigenaar van de fiets mag noemen.
Het is de hele dag mogelijk een slag te slaan. Vanaf ’s morgens 9.00 uur tot ongeveer 17.00 uur is iedereen welkom te proberen de bijzondere fiets te winnen. Om 17.00 uur wordt de prijs uitgereikt. Sponsor L’Hirondelle Bikeshop is gevestigd aan het Zuideinde 3. Het is de fysieke winkel van de webshop BeastyBike. Info www.wilhelminaparkopen.nl

Foto eigen