Weet jij het leukste plekje in Drenthe

Het leukste plekje…Om buiten te spelen, sporten of bewegen. Buiten spelen met je vrienden. Waar ga je dan naartoe? In het weekend een stuk wandelen of fietsen. Waar doe je dat het liefst? Gewoon lekker buiten sporten, zonder verplichtingen. Wat is de ideale plek? Ken jij dé plek die iedere Drent zou moeten kennen om lekker buiten in beweging te zijn? Laat het ons weten en wie weet haalt jouw plek de speciale inspiratie top 50 of word je winnaar en ontvang je een speciale fotoshoot op jouw locatie.

Een van de plekken die al is aangemeld is het Bargerveen: “Schitterend mooi natuurgebied waar je kunt fietsen, hardlopen en wandelen; genieten van deze prachtige mooie natuuromgeving.” Of de hardlooproute van 15 kilometer in het Dwingelderveld: “Hardlopen met de meest fantastische uitzichten!” Weet jij een mooiere plek? Geef dit dan voor 27 april door via www.kennislabbiornoord.nl/aanmelden-bior-plek.

Deze verkiezing wordt georganiseerd door IVN Noord, SportDrenthe, Kennislab BIOR Noord en Drenthe beweegt. Om zoveel mogelijk Drenten te inspireren om de buitenlucht op te zoeken, wordt er een lijst samengesteld van de 50 mooiste plekken. Dit gebeurt in het kader van 50 jaar SportDrenthe. Om dit te bereiken, is de hulp nodig van alle inwoners van Drenthe!

Foto IVN