Wandelen voor 60+ en andere natuurliefhebbers

Het maximum waarschijnlijk 2 personen plus een begeleider. Al kan het volgens Yvonne ook als er bijvoorbeeld nog 2 personen op afstand achter lopen. Je mag dan de opstelling van de groep niet veranderen. In maart heb ik ruimte op 31 maart. In april heb ik ook 2 data, daar kom ik nog op terug. Bij goed weer denk ik voor 26 maart aan Mantingerveld. Het theehuis is helaas dicht en alleen in het weekend hebben ze een afhaal loket. Voor die data kunnen er per keer dus nog 2 personen bij.

Verder kun je zelf dus data opgeven (en eventueel gewenst wandelgebied), dan spreken we af en stuur ik weer een mailtje rond. Maar ook met z’n tweeën ga ik graag wandelen. Hoe dan ook, ik heb de volledige tekst van de huidige regels voor wandelen buiten gekregen (en geprint) van het informatiecentrum voor covid).
Ook al wandelt niet iedereen momenteel, de meesten willen graag op de hoogte blijven. Dus na de “lockdown” zou ik eens een leuke bijeenkomst met lunch of picknick kunnen organiseren. Hartelijke groeten van Yvonne 0521 350297 en 06 27005600