Waardebon van € 50,- voor woningeigenaren

In 2020 hebben alle woningeigenaren in Meppel een brief ontvangen van de gemeente en het Drents Energieloket met daarin een waardebon van € 50,- voor energiebesparende producten. Met deze waardebon helpt de gemeente Meppel u uw energierekening te verlagen. Nog lang niet elke inwoner heeft daar ook gebruik van gemaakt, maar het kan nog wel! Op dit moment hebben 10.764 inwoners van Drenthe de waardebon gebruikt. Daarvan zijn 4774 ledlampen, 711 tochtstrippen en tochtbanden en 583 waterbesparende douchekoppen gekocht. Dat is nog lang niet ieder huishouden: er is nog ongeveer € 384.326,- budget over. Wacht niet te lang, bespaar nu energie en verlaag uw energierekening.

Uw tegoed gebruiken
Bestel direct online uw producten en reken af met uw persoonlijke code via haaldewarmteinhuis.nl/bestel-online. U krijgt de producten gratis thuisbezorgd en u hoeft niks voor te schieten. U kunt zelf kiezen uit allerlei producten, zoals ledlampen, tochtstrippen, isolatiemateriaal en radiatorfolie.

Waardebon kwijt?
U kunt ook zelf producten aanschaffen en daarna tot € 50,- terugkrijgen. Waardebon kwijt? Wilt u de waardebon graag gebruiken, maar bent u de brief of de code kwijt? Ga dan naar: haaldewarmteinhuis.nl/waardebon en vul het formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Foto Shutterstock