Viering einde renovatie Oeverlanden

Aan de renovatie van appartementencomplex De Oeverlanden aan de Reestlaan in Meppel is na twee jaar een einde gekomen. Bewoners en management stonden hier vorige week bij stil tijdens een feestelijke bijeenkomst in het restaurant van het aangrenzende woonzorgcentrum Het Anker. De renovatie van het complex vond plaats in twee fasen om de overlast zo veel mogelijk te beperken. De 48 levensloopbestendige appartementen voldoen nu aan de eisen van deze tijd. De woningen zijn rolstoeltoegankelijk en de keuken, de badkamer en het toilet zijn vernieuwd. De volgende verbouwing staat al weer op de planning. Het hart van woonzorgcentrum Het Anker wordt dit jaar aangepakt. Een bruisend ontmoetingsplein komt, waaraan voorzieningen zoals het restaurant, het winkeltje, de kapsalon, de bibliotheek en de recreatiezaal grenzen. Buurtbewoners, bewoners van Het Anker en bewoners van De Oeverlanden kunnen hier terecht voor een kopje koffie, een boodschap of om deel te nemen aan activiteiten.

Foto: Noorderboog