Nieuws

Verkoop vrije kavels Danninge Erve II fase 3 van start

De gemeente Meppel start met de verkoop van 12 kavels in deel II, fase 3 van Danninge Erve in Nijeveen. De inschrijfperiode is van 31 mei t/m 15 juni 17.00 uur 2021. Om in aanmerking te kunnen komen voor één van de 12 kavels is een verkoopprocedure van toepassing.

Wethouder Robin van Ulzen: “Dit is dé kans om een prachtige kavel te bemachtigen in het mooie dorp Nijeveen. In Nijeveen is het landelijk en ruim wonen, met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand. Mensen die op deze unieke plek hun eigen droomhuis willen bouwen kunnen hier aan de slag”.

Danninge Erve Zuid II is het laatste stuk van Nijeveen waar nieuwbouw plaatsvindt. Deze wijk vormt straks de zuidwestelijke rand van het dorp. In Danninge Erve Zuid II is plaats voor ruim honderd woningen, maar het dorpse karakter blijft behouden. Op de vrije kavels die in fase 3 uitgeven worden, kunnen alleen vrijstaande woningen een plek krijgen.

De inschrijftermijn is van 31 mei t/m 15 juni (17.00 uur). Daarna worden de kavels toegewezen. Als het nodig is wordt er geloot onder toezicht van een notaris. Meer informatie: www.meppel.nl/danninge-erve

Foto Gemeente Meppel