Cultuur

UDI speelt ‘Een paar tinten vrolijker graag’

Rederijkerskamer UDI staat met een nieuwe toneelvoorstelling op de planken. Toneelliefhebbers zijn op zaterdag 18 en 25 november om 20.00 uur van harte welkom bij dorpshuis De Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold. De middagvoorstelling wordt zaterdag 25 november om 14.00 uur opgevoerd.

UDI speelt ‘Een paar tinten vrolijker graag’. Het is een klucht in drie bedrijven geschreven door Piet Kuyper. Iedere maandag- en donderdagavond wordt er door acht spelers in het dorpshuis gerepeteerd. Naast de vertrouwde gezichten is er ook een nieuwe speler namelijk Eline Everts heeft zich bij de rederijkerskamer gevoegd Elly Remmelts is regisseur en Jan van Elp is souffleur.

Over het toneelstuk
Mevrouw De Brie is eigenaresse van modehuis Sylvia. Voor de komende modeshow wil ze alles piekfijn in orde hebben, want er komt een belangrijke inkoper uit Parijs. De schilders, personal assistant en klusjesman sloven zich allemaal uit om het haar naar de zin te maken. Er is echter één nadeel, mevrouw De Brie loopt achter met betalen en dat heeft grote gevolgen!

Kaartverkoop
Naast kaarten aan de kassa, zijn er ook kaarten voor de avondvoorstellingen in de voorverkoop verkrijgbaar via mfc.buddingehof@gmail.com of 0522-481340. Graag in de middag- of avonduren telefonisch contact opnemen. Leden betalen €5,00 en niet-leden €7,50. De kaarten voor de middagvoorstelling zijn verkrijgbaar aan de kassa. Ook zijn er weer leuke prijzen te winnen tijdens de welbekende verloting.

Lea Prins UDI