Trakteer een kwetsbaar kind op Drentse gastvrijheid

Nodig een kwetsbaar kind uit voor een vakantie in Drenthe en meld u aan als vakantieouder/gezin. Deze kinderen groeien op in moeilijke gezinssituaties en willen er graag even uit en ervaren hoe het in een ander gezin gaat. Voor u een bijzondere ervaring, waarmee u het verschil kunt maken voor een kind. Al bijna 60 jaar werft Europa Kinderhulp gastgezinnen voor deze kinderen. Wij hebben u daarbij nodig. Europa Kinderhulp zoekt nog nieuwe vakantieouders voor deze zomer.

In de grote Europese steden leven honderden kwetsbare kinderen onder moeilijke omstandigheden. Door twee weken in de zomervakantie in een andere omgeving te zijn, kunnen ze op adem komen. Het gaat om kleine dingen als buiten spelen en samen eten. Waar iemand is die aandacht geeft, grenzen stelt en duidelijkheid schept. Gewoon kind mogen zijn.

Doet u ook mee?
U heeft de mogelijkheid iets voor een kwetsbaar kind te doen. Geen luxe uitstapjes of dure fratsen, maar gewoon meedraaien in uw gezin. Zo’n vakantie geeft een kind een andere kijk op het leven, en dat pakt niemand ze af. Doet u ook mee?

Als er in uw hart en huis rust en ruimte is om één van deze kinderen een onvergetelijke vakantie aan te bieden, neem dan contact op, tel.: 0118-62 79 74 of info@europakinderhulp.nl of kijk voor meer informatie op www.europakinderhulp.nl of volg ons op facebook.com/Europakinderhulp

De organisatie gaat er vanuit dat voorlopig alles gewoon door kan gaan deze zomer. Natuurlijk houden ze alles goed in de gaten. “Juist door deze situatie is het voor kwetsbare kinderen nodig om een onbezorgde vakantie te kunnen beleven,” “Vanwege het corona-virus zitten zij nu gedwongen thuis en hebben ze geen afleiding in de vorm van school en (sport)clubs. We zetten alles op alles om, als de situatie het toelaat en de richtlijnen van de overheid versoepelen, de reizen deze zomer door te laten gaan. Mocht dit niet lukken, dan zijn wij evengoed blij met alle aanmeldingen. We hopen dan dat deze mensen volgend jaar gastgezin willen zijn.”