Terugkijken op 2019 vooruitblikken naar 2020,

RTV Meppel is met het team van Kijk op Meppel en Sportlokaal te gast bij Team Bastov, Weerbaar Meppel, KB Zorg bij de eindejaarsborrel. Iedereen is van harte welkom om zaterdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur binnen te lopen bij Prinsengracht 12 7941 KD Meppel. Er is livemuziek van Davic Roest. Ook mag iedereen deelnemen aan de gesprekken. De koffie staat klaar en ook aan een hapje en drankje is gedacht. Welkom zaterdag 28 december vanaf 11 uur in The Gym. Muziek: Davic Roest, Meppeler singer/songwriter.

Davic Roest timmert keihard aan de weg met zijn band @Jetlag Jenny. Hun meest recente single “17 wordt veel gedraaid en kende zijn radiodebuut op de nationale radiozender Kink. Gasten: Wensstichting Nederland afdeling Meppel met Marjolein Wiebering wensvervuller, Chris Vegter ambassadeur en Truus Konijn voorzitter Wensstichting, Davic Roest, singer/songwriter, Khalid Bouazza van KB zorg en het kickboksen, Anis Jadib ondernemer , Richard Korteland burgemeester, Koos Wessels Boer wereldkampioen kickboksen,

Presentatie door Fiona van den Berg en Mustapha el Barbari en Janet van Veen. Techniek door Henk Hoeben, Bert Keizer en Fred de Vries. Kijk op Meppel en Sportlokaal zijn live te ontvangen via de kabel, ether en live stream op zaterdag 28 december vanaf 11 uur tot 13 uur. herhaald za. vanaf 16 uur, zo vanaf 7 uur en ma vanaf 17 uur. Verder via Radio Gemist op www.rtvmeppel.nl . U bent welkom zaterdag 28 dec. vanaf 11 uur aan de Prinsengracht 12 te Meppel om mee te praten of te kijken en te luisteren.

Foto Bert en Henk