Schooltv

Studiekeuzestress: Ga online in gesprek

Drenthe College biedt aankomende studenten en hun ouders/verzorgers verschillende online oplossingen aan voor het verkrijgen van studieadvies. Hoewel een bezoek aan de locaties niet mogelijk is, gaat het studieadvies wel gewoon door. Voor het eerst kunnen leerlingen van het voorgezet onderwijs via de website contact leggen met studentenambassadeurs en met de studentenadviseurs van Drenthe College.

Drenthe College heeft een groep studentambassadeurs samengesteld, dit zijn studenten die graag hun ervaringen delen met anderen. Op de website van Drenthe College staat een overzicht van alle deelnemende studenten. Aan hen kan alles gevraagd worden over de opleiding en wat Drenthe College voor studenten doet. Studenten zijn bereikbaar via e-mail, sociale media, telefonisch of WhatsApp.

De aanmelddatum voor een opleiding is verplaatst van 1 april 2020 naar 1 mei 2020. Schrijf je je voor 1 mei in, dan heb je recht op toelating tot de opleiding van de eerste keuze. Dit geldt ook voor de Lotingstudies Mediavormgever en Handhaver Toezicht en Veiligheid.

Foto Pixabay