Stieneke v/d Graaf (ChristenUnie) bezocht Meppel

Vrijdag jl bezocht Tweede Kamerlid Stieneke van der Graaf Meppel. Stieneke, als Noordelijke kandidaat op een verkiesbare 6e plaats op de lijst voor de ChristenUnie, was afgelopen vrijdag op regiotour door Drenthe. Stieneke ging in gesprek met burgemeester R.T.A. Korteland. In het gesprek kwamen de volgende onderwerpen aan de orde: Regio Zwolle de 4e economische topregio van Nederland en de regio-deal, de verruiming van de sluis bij Kornwerderzand voor goede bereikbaarheid van de Meppeler haven.

Ook spraken ze over de bouw van het eerste gasloze ziekenhuis in Nederland dat in Meppel komt en over de zorgtafel in de provincie Drenthe. Overigens is Stieneke geen onbekende in Meppel. Ze is geboren en opgegroeid in Zwartsluis en heeft haar lagere schoolperiode en een deel van haar middelbare schooltijd in Meppel doorgebracht. Vervolgens heeft Stieneke samen met de fractie van de ChristenUnie Meppel een bezoek gebracht aan bhome@work aan de Zomerdijk. Een inspirerende werkplek voor zzp,ers, starts ups en kleine groeiende bedrijven.

Tijdens het bezoek aan SMP-media werd uitgebreid gesproken over de wijze waarop “De geweldige wijk” via social media in Meppel breed op de kaart werd gezet en wat het doel is van deze app. Tot slot werd er nog een bezoek gebracht aan de nieuwbouwlocatie van Isala.

Foto ChristenUnie