Regio

Steun je puber en heb het zelf ook leuk

Dinsdag 9 maart om 19:30 uur geeft Femke Wester van @sterknaarschool i.s.m. Bibliotheek Meppel een gratis online masterclass ‘Steun je puber! – en heb het zelf ook leuk! Als we er even over nadenken, weten we best welke kernwaarden we onze pubers mee willen geven in hun leven. Met advies en wijzende vingertjes hoef je inderdaad niet aan te komen als ouder, maar er zijn echt veel manieren om je pittige puber te bereiken en ze díe steun te geven die ze juist de eigenschappen aan te bieden die jij je kinderen zo gunt ‘als ze later groot zijn.’

Hoe? Tijdens de on-line masterclass ‘Steun je Puber (en heb het zelf ook nog een beetje leuk)’ kijken we naar hoe een puber werkt (qua hormonen, hersenontwikkeling, biologie) en wat zijn of haar basisbehoeftes zijn, neem je je eigen wensen en puberirritaties onder de loep en krijg je een stel praktische tips om het thuis én relaxed te houden én je puber de steun en opvoeding te kunnen bieden die ze (ondanks dat ze het tegendeel beweren ) nog zo heel hard nodig hebben.

Doe je mee? Stuur dan een mail naar info@bibliotheekmeppel.nl. Nadat jouw aanmelding is verwerkt ontvang je van ons een e-mail met deelnamelink, zodat je de online masterclass bij kan wonen.
Meer informatie vind je op https://www.bibliotheekmeppel.nl/…/9867-steun-je-puber…

Foto Pixabay