‘Opfriscursus’ en Test je kennis’ VVN veel bezocht

Veilig Verkeer Nederland speelt pro-actief in op de crisis door verkeerseducatie online aan te bieden. Sinds ze vanaf 18 maart verkeerslessen voor groep 4 t/m 8 online presenteren op vvn.nl/verkeersles-thuis, zijn dit de meest bezochte pagina’s op onze website. Er kwamen vanaf 18 tot 23 maart 3.379 unieke bezoekers naar de VVN website, waarvan zo’n 70% voor het eerst onze website bezocht. De online Opfriscursus https://opfriscursus.vvn.nl/v/start) bestemd voor de meer ervaren verkeersdeelnemers >>

En de pagina ‘Test je kennis’ (https://vvn.nl/test-je-kennis), staan in de top 10 van best bezochte pagina’s.
Nadat de overheid haar maatregelen heeft gecommuniceerd zal Veilig Verkeer Nederland in de week van 20 april met name richting basisscholen en organisatoren nadere informatie geven ten aanzien van de voortgang van verkeerseducatie, ouderparticipatie en de voorbereidingen rondom het VVN-Verkeersexamen.

VVN zet momenteel alles op alles om de verkeerswerkboeken versneld om te zetten naar digitaal om dit vervolgens te kunnen aanbieden aan de basisscholen die in het bezit van een licentie voor de VVN Verkeersmethode en die behoefte hebben aan digitale materialen. VVN hecht er waarde aan dat verkeerseducatie zoveel als mogelijk is kan worden gecontinueerd.