Online spreken over toekomst erfgoed

De gemeente nodigt inwoners uit om via de computer vanuit huis mee te praten over erfgoedbeleid. Deelnemers krijgen een inloglink toegestuurd om met maximaal 12 mensen te praten aan de hand van vragen. Antwoorden kunnen eenvoudig ingetypt worden. Deelnemers kunnen op elkaar reageren. Speciale kennis is niet nodig.

T/m dinsdag 20 oktober kunt u zich aanmelden. Stuur een bericht naar postbus@meppel.nl en typ als onderwerp in erfgoedbeleid. In het bericht zet u uw eerste voorkeur voor een datum en tijdstip en uw tweede voorkeur voor een datum en tijdstip. U kunt kiezen uit:
– dinsdag 27 oktober – 15.30 tot 17.00 uur
– dinsdag 27 oktober – 19.00 tot 20.30 uur
– donderdag 29 oktober – 15.30 tot 17.00 uur
– donderdag 29 oktober – 19.00 tot 20.30 uur.
Wat is nodig om mee te doen? Bij voorkeur doet u mee via een pc met geluid – luidspreker en liefst ook microfoon – oortjes of koptelefoon is handig. Een tablet kan ook, maar dan werken sommige onderdelen van de sessie minder goed.

Erfgoed is iets om te delen, om samen trots op te zijn én om samen te koesteren! De gemeente hecht aan schatten uit het verleden. Monumenten houden het verleden levend. Daarnaast zijn er herinneringen die we rekenen tot ‘ons verhaal’. Dat verhaal wordt levend gehouden door onszelf, de inwoners!