Ogterop presenteert grote namen

Afgelopen maandag presenteerde Ogterop de nieuwe brochure voor theaterseizoen 2019/2020. Het belooft weer een mooi theaterseizoen met al in september twee avonden Peter Pannekoek. Het is Ogterop dit jaar weer gelukt vele grote cabaretnamen naar Meppel te halen, want Bert Visscher, Pieter Derks, Sara Kroos, Plien en Bianca, Daniël Arends, Patrick Laureij, Stefano Keizers, Sanne Wallis de Vries en Guido Weijers zijn dit seizoen ook allemaal in Meppel te zien.

Op zaterdag 5 oktober komt Race Horse Company naar Meppel. Tjitske Reidinga en Mark Rietman staan voor het eerst samen op de planken en schitteren in Dangerous Liaisons. Theater Rotterdam komt met een stuk voor Hans Croiset en René van ’t Hof. Huub Stapel komt met een wervelende one-man-show Het Huwelijk. En dit seizoen is De Verleiders Female, de vrouwelijke variant van De Verleiders, te zien met onder andere Susan Visser en Jelka van Houten. Natuurlijk komt Daniël Lohues weer twee avonden, Flip Noorman, Rowwen Hèze, Her Majesty, Alex Klaasen en zijn gang met Showponies 2 komen naar Ogterop.

Ook presenteert Ogterop voorstellingen voor alle leeftijden, zoals Buurman en Buurman, De Sprookjesboom, Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks en Doornroosje.

En natuurlijk zijn de vaste dansgezelschappen te gast die elk seizoen weer meer liefhebbers een prachtige avond bezorgen. Conny Janssen Danst, Introdans en Scapino Ballet Rotterdam presenteren hun nieuwste voorstellingen. Dit jaar aangevuld met Role Model, een voorstelling die eigenheid en diversiteit viert van Nicole Beutler Projects en DOX.

De kaartverkoop voor Theatervrienden is gestart. Theatervrienden kunnen van dinsdag 7 mei 11.00 uur t/m woensdag 15 mei met voorrang én met korting kaarten bestellen. Vanaf donderdag 16 mei, 11.00 uur is de kaartverkoop geopend voor iedereen. Een ieder die nog geen Theatervriend is en ook met voorrang en met korting kaarten wil bestellen, kan nog altijd Theatervriend van Ogterop worden via www.schouwburgogterop.nl.