Nieuwe expositie Scala jongerenatelier

Tot en met 24 mei exposeren de leerlingen van het Scala jongerenatelier van vakdocent Marjelle Barneveld hun werken in de foyer van CCM De Plataan. Te zien zijn portretten, onderwerpen uit de natuur en interieurstillevens geïnspireerd door het werk van de grote kunstenaar Matisse. De tentoonstelling wordt aangevuld met persoonlijke landkaarten waarin de makers iets laten zien over het land waar ze vandaan komen of een land waar ze op een andere manier een binding mee hebben.

Jongeren die ook aan de slag willen met beeldende kunst kunnen zich aansluiten bij deze enthousiaste groep teken- en schilderliefhebbers tussen de 12 en 18 jaar. Dit seizoen zijn er nog een paar lessen. In september start het nieuwe seizoen en zijn er ook weer proeflessen.

Kinderen van 8 tot en met 13 jaar die hun teken- en schildervaardigheden willen vergroten kunnen zich nu aanmelden voor de korte cursus ‘Tekenen en meer’ door Marjelle Barneveld. De startdatum is 16 mei en de 6 lessen vinden plaats op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur in CCM De Plataan. Meer informatie en aanmelden via ontdekscala.nl of 0522-258855.