Motorfest ’21 gaat niet door: op naar 2022

‘De gezelligste afslag van Nederland’ blijft dit jaar gesloten: Motorfest ’21 wordt verplaatst naar volgend jaar.

Het is een grote teleurstelling, want het ging eindelijk de goede kant op met de coronacrisis. Samen met alle Motorfestgangers, partners, leveranciers en andere betrokkenen konden we daarom lang uitkijken naar een geweldig motorweekend. Maar helaas, we kunnen niet anders dan voor dit jaar in de remmen te knijpen.

Het is nog altijd onduidelijk of een evenement als Motorfest ’21 is toegestaan in september. En áls het al zou mogen, welke nieuwe strenge beperkende voorwaarden er nog bovenop komen. Die onzekerheid maakt het onmogelijk een evenement neer te zetten dat aan alle verwachtingen voldoet, of deze overtreft…

Want dát is wat we willen: een weekend waarin prachtige routes je naar Papendal brengen, naar een perfecte omgeving vol motorinspiratie en plezier. Samen genieten van onze passie en alles wat daarmee te maken heeft. Een onvergetelijk evenement waarover elke bezoeker later zegt: “Ik ben er al bij sinds de eerste editie!”

Gelukkig hebben we een goede winterstalling voor de plannen en komen we in 2022 terug! Motorfest ’22 vindt in september van dat jaar plaats op Papendal.

Foto Shutterstock