Merel Kuipers presenteert nieuwe dichtbundel

Vrijdagavond 19 oktober is Merel Kuipers te gast bij Riemer Barth Boekhandel, Woldstraat 5 in Meppel. Zij presenteert die avond haar dichtbundel Verleden, Verlangen. Merel neemt je in deze bundel mee in haar gedachten. Op reis door de o zo herkenbare momenten in het leven. Maar ook langs een pad van een zwaar verleden, tot ze uitkomt bij haar verlangen: waar dingen als liefde en geluk voorop staan. Ze hoopt met haar manier van schrijven taboes te doorbreken. Dit doet ze door te praten en schrijven over enerzijds lastige onderwerpen.

Maar soms ook hele mooie of juist simpele onderwerpen. Doordat zij schrijft vanuit haar hart en in haar gedichten de kern van het onderwerp pakt, hoopt ze mensen te kunnen bereiken, ontroeren en inspireren.
Vanaf 19.00 uur staat er thee en koffie met iets lekkers klaar voor iedereen die deze bijeenkomst in de winkel wil bezoeken. Vervolgens zal Merel een en ander vertellen over haar nieuwe bundel en daarna is er alle tijd om met elkaar na te praten en een door Merel persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek te kopen

Foto Wianne Pierik