Meppeler horecaondernemers slaan handen ineen

Elk weekend Food Experience bij de watertoren! Vrijdag 8 mei om 16 uur opende burgemeester Richard Korteland Taste Away Meppel – The Local Food Experience. Taste Away is coronaproof en culinair verantwoord. Hier haal je de lekkerste vers bereide gerechten van je favoriete restaurant al rijdend snel in huis.
Alle gerechten zijn à la minute te bestellen op de tijdelijke megarestaurant-locatie Steenwijkerstraatweg 78 Meppel. Voor de duidelijkheid: iedereen blijft in de auto: alles is vanachter de autoruiten te beleven!

Burgemeester Korteland: “Onze ondernemers en hun medewerkers hebben een hekel aan klagen en stilzitten. Geen wonder dus dat ze zelfs aan de huidige crisis een positieve draai geven! Machtig mooi voor Meppel: veel beleving en sfeer, onvergetelijk voor kinderen.” Eten halen en vanuit je auto een toch samen sfeer beleven, dat is de bedoeling. Voor kinderen is steeds iets te doen en voormalig bedrijventerrein Noordpoort wordt voor het eerst bijzonder gezellig aangekleed.

Wethouder Henk ten Hulscher: “Noordpoort is de plek voor bijzonder ondernemen in Meppel. Dit initiatief past prima bij wat we in Noordpoort willen. Hulde voor lokale ondernemers die elkaar steunen op zo’n goede manier.” Grand Café De Wheem, Restaurant Sukade – De Liberté, De Bourgondiër Bar & Grill en Eetcafé De Beurs bieden een maandelijks wisselend ter plaatse vers bereid menu aan. Het megarestaurant is open op vrijdag en zaterdag van 16.00-21.00 uur en op zondag van 15.00-20.00 uur.

Foto Daan Prest