Lezing ‘Bouwen aan een duurzame wereld’ – 19 juni

Op dinsdagavond 19 juni om 20.00 uur houdt Arnoud Olie de lezing ‘Bouwen aan een duurzame wereld’ bij het Apostolisch Genootschap aan de Witte de Withstraat 2 in Meppel. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Arnoud Olie is directeur van B+O Architectuur en Interieur. In zijn lezing wil hij zijn publiek inspireren met zijn unieke visie op architectuur, verantwoord ondernemen en verantwoord leven. De wereld wil hij beter en humaner achterlaten dan wij haar aantroffen; ook voor volgende generaties. Arnoud Olie heeft een authentieke, autonome persoonlijkheid en is niet bang om zijn eigen koers te varen.

Het Apostolisch Genootschap
De lezing wordt georganiseerd door het Apostolisch Genootschap, gemeenschap Meppel. Het genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag voor mensen die bewust met zingeving bezig willen zijn. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat mensen in essentie met elkaar verbonden zijn. Dat spoort apostolischen aan zorgvuldig en liefdevol om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl