‘Laat Jetje maar Lopen’ tegen stofwisselingsziekten

Stichting Jet Brand probeert op vele manieren geld in te zamelen voor medisch onderzoek naar stofwisselingsziekten en daarom organiseert de stichting een wandelactie op vrijdag 25 mei 2018. De wandeling start om 18.00 uur op het Kerkplein bij Stadscafé Oasis. Het wordt een ‘kunstzinnige’ wandeling door het centrum van Meppel. Om mee te doen aan de wandeling op vrijdag 25 mei 2018 kunt u zich inschrijven via www.stichting-jetbrand.nl. De minimale inleg per persoon is € 7,50 maar u mag uiteraard zoveel doneren als u zelf wilt!

Stofwisselingsziekten, een onderbelichte ziekte. Onderzoek en behandeling van stofwisselingsziekten kost veel geld, de vaak onderbelichte ziekte staat op nummer 3 van doodsoorzaken in Nederland! Er zijn maar liefst meer dan 600 varianten. Van kinderen met de diagnose overlijden 1 op de 2 kinderen voor hun 18e levensjaar. Chantal het dochtertje van Jet Brand mocht slechts 7 maanden worden.

Wandelactie ‘Laat Jetje maar Lopen’ tegen stofwisselingsziekten vrijdag 25 mei aanvang 18.00 uur inschrijven www.stichting-jetbrand.nl