Cultuur

Jubileumconcert Apollo op zaterdag 25 maart

De Koninklijke Muziekvereniging Apollo bestaat 125 jaar. Daarom staat 2023 voor de vereniging vol met jubileumactiviteiten. Op zaterdag 25 maart speelt Apollo haar jubileumconcert in Sporthal De Slenken in de Wijk. Om het jubileum te vieren komen de muzikanten met een extra feestelijk programma. Kaarten voor het jubileumconcert op 25 maart zijn à € 12,50 (€ 10,- voor donateurs) te koop aan de deur.

De vereniging heeft nog twee jubileumconcerten op de planning staan. Het slagwerkensemble viert het jubileum met een concert op 25 november, met medewerking van René en Erika Karst. Het harmonieorkest sluit het bijzondere jaar af met een kerstconcert in De Samenstroom in Meppel op zaterdag 16 december.

Op 7 oktober wordt het jubileum niet alleen met alle huidige leden gevierd, maar ook met alle oud-leden. Tijdens de reünie wordt teruggekeken met foto’s en video’s van eerdere jaren en er wordt muziek gespeeld uit de oude doos. Wie wil, mag meespelen. Iedereen die lid is geweest van de vereniging kan zich via apollodewijk.nl aanmelden voor de reünie.

RTV Meppel/foto Apollo