Jongerenwerk pakt online uit in de regio

De jongerenwerkers van Welzijn MensenWerk komen de komende periode met een leuk online programma speciaal voor jongeren. “Het zijn donkere dagen, er is weinig te doen voor de jongeren en de verveling slaat toe” aldus jongerenwerker Myrthe Lugtmeier, jongerenwerker van Meppel. “We hebben de jeugd via een korte enquête gevraagd wat zij leuk vinden om te doen de komende periode en daaruit kwam bleek dat de jongeren de sociale contacten missen, de vrijheid en dat zij behoefte hebben aan activiteiten“.

Daarom is er een divers online programma gemaakt. “Op 27 november beginnen we met een Super Foute Bingo gepresenteerd door entertainer Vincent van Leth” Op 11 december pakt het jongerenwerk groots uit met een Grote December Quiz. De quiz is te volgen via YouTube, en de prijsuitreiking zal ook diezelfde avond live plaatsvinden. Op 18 december zal er een FIFA toernooi georganiseerd worden, hier volgt later meer informatie over Een personal sportadvies volgt op 19 dec. door Bas van Wegen.

Benieuwd naar de activiteiten? Volg dan het jongerenwerk op Instagram en Facebook: jongerenwerk_meppel, jongerenwerk_zwartewaterland, jongin.westerveld. Voor opgave kunt u mailen naar m.lugtmeier@welzijnmw.nl of t.kisjes@welzijnmw.nl. De activiteiten worden gratis aangeboden voor alle jongeren en zijn medemogelijk gemaakt door de provincie Drenthe.