Goede resultaten FC Meppel Gym

Afgelopen weekend vond de 10e editie van de Valentijnscup plaats. Op zaterdag deden 10 teams namens FC Meppel Gym mee. Lois, Zoë en Dani behaalden een knappe 5e plaats. De zusjes Kisters, Noëlle en Amber,overtroffen zichzelf en behaalden maar liefst een score van 23.333 en werden daarmee 1e. Isis, Anna-Sophie en Noa maakten helaas een klein foutje maar desondanks werden ze knap 8e. In de categorie trio E junior werden Nadira, Dania en Sophie ruimschoots 1e, Angelique, Yvette en Cecile eindigden op een 3e plaats.

Het D-jeugd duo Christel Buter en Riana Spooner draaide een super oefening en kwamen daarmee met een minimaal verschil op de 4e plaats. Joyce Snijder en Jannerike Tol draaiden een strakke oefening ondanks de blessure van Joyce. Madelief en Jade eindigden met een score van 21.533 op een goede 6e plaats. Het trio Miriam, Maud en Jildou lieten een zeer sterke oefening zien en werden daarmee 3e. Ilse, Jingxi en Kiki lieten hun tempo oefening zien waarmee ze een score van 21.830 en werden 5e.

Op zondag was het de beurt aan Esther Agterbosch, Yuna Hendriks en Vera Hamstra. Helaas maakten ze een paar kleine foutjes maar behaalden nog een hele goede score van 21.127. Rosa, Ashley en Britt komen uit in de categorie A-jeugd en lieten hun balans oefening zien. Hun behaalden de zilveren medaille. Als laatste team kwamen Merel, Yasmijn en Merle in actie, zij werden knap 11e.
Zaterdag 3 maart komen veel van de deelnemende teams weer in actie in de sporthal Ezinge.

Foto: FC Meppel Gym