Garage TDI zoekt jonge spelers voor nieuwe producties

Garage TDI zoekt jongeren uit Noordoost Nederland tussen de 14 en 19 jaar voor het spelersensemble van Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis. Brandstof TDI is er voor jongeren die zich verder in het theatervak willen ontwikkelen. Op zondag 23 januari staat de auditie gepland. Aanmelden kan tot 20 januari via het aanmeldformulier op de website.

Bij Brandstof TDI spelen jongeren mee in kleine en grote producties die te zien zijn in zalen, op festivals en op andere bijzondere locaties. De eerste producties waaraan nieuwe spelers gaan meewerken zijn Brandstof TV en een locatievoorstelling geïnspireerd op Frida Kahlo. Daarnaast krijgen de jongeren ter voorbereiding diverse lessen gericht op teksttoneel, improvisatie, performen, camera acteren, beweging en stemtraining. Ieder jaar is er in de
zomer een trainingsweek.

De auditiedag bestaat uit diverse theaterlessen en een motivatiegesprek. Vooraf aan de auditie krijgen de jongeren twee opdrachten die ze thuis kunnen voorbereiden. Deelname aan de auditiedag is gratis. Aanmelden kan tot 20 januari via het aanmeldformulier op de website https://www.garagetdi.nl/ . Jongeren die worden aangenomen kunnen meteen instromen.

Foto Moon Saris