Fotowedstrijd ‘Meppels lentegroen tussen de stenen’

Heeft jouw tuin veel tegels en stenen? Wil je je tuin wel wat groener? Doe dan mee met de fotowedstrijd ‘Meppels lentegroen tussen de stenen’ georganiseerd door Steenbreek Meppel en win een make-over van je voortuin ter waarde van max € 1.000,-.

Steenbreek Meppel zet zich in voor meer groen in de gemeente Meppel. We willen graag dat bewoners van Meppel, Nijeveen en Rogat, die hun tuin nu betegeld hebben, deze omzetten in een groene tuin. Een aantrekkelijke tuin met bloeiende en liefst vaste planten. Zo’n tuin trekt insecten en vogels aan, zorgt voor meer biodiversiteit en minder wateroverlast. In een tuin met vaste planten hoef je niet veel onderhoud te hebben.
Om bewoners, die nu een versteende tuin hebben een stapje op weg te helpen, schrijft Steenbreek Meppel een prijsvraag uit: Wie maakt de mooiste foto met als thema “Meppels lentegroen tussen de stenen”?
Stuur je foto voor 21 juni 2020 naar steenbreekmeppel@gmail.com en maak kans op een totale make-over van jouw voortuin ter waarde van maximaal € 1.000,-.

De wedstrijdvoorwaarden vind je op https://www.meppel.nl/Inwoner/Afval_groen/Groen/Steenbreek_Meppel
of kun je opvragen door een mailtje te sturen naar: steenbreekmeppel@gmail.com

De uitslag van de wedstrijd en de prijsuitreiking is in september.

Foto Pixabay