FC Meppel Gym met 18 acroteams naar Valentijnscup Oosterwolde

Afgelopen weekend namen maar liefst 18 acro-teams van FC Meppel Gymnastiek deel aan de Valentijnscup in Oosterwolde.
De teams kwamen hier beide dagen goed voor de dag en behaalden mooie resultaten.

Op zaterdag wisten de zusjes Noëlle & Amber Kisters overtuigend het goud te behalen bij de damesparen D-Jeugd. Het D-Junioren duo Maud Loode & Britt Snoeijink moest vanwege een blessure in korte tijd de oefening en elementen omgooien, ondanks dit hebben ze een mooie oefening laten zien. Bij de trio’s E-Instap eindigden Lisa v/d Kamp, Mirthe v/d Graaf & Amarissa Bisschop op een mooie 4e plek wat op deze wedstrijd ook beloond werd met een medaille.
De trio’s E-Jeugd hadden een erg groot deelnemersveld maar toch lieten Esmee Reinink, Riana Spooner & Fauve Drees zien dat ze goed meekwamen met hun oefening in deze categorie.

Ook was er een groot deelnemersveld bij de duo’s E-Jeugd, hier deden 3 teams mee van FC Meppel. Mare Jonkers & Julia Hassefras, Tess Jonker & Anique Dorgelo, Sidra Abdalla & Milou Besuijen lieten goede oefeningen zien en zijn allemaal vlak achter elkaar, in bovenstaande volgorde, geëindigd in de ranking.
Het E-Junioren duo Yvette Dusink & Sophie Hassefras moest het tegen 16 andere teams opnemen en zijn erg knap 3e geworden in dit grote deelnemersveld. Ook was er een medaille voor het E-Junioren trio Fleur van Heerde, Jasmijn Gaal en Dani Bouma. Zij eindigden in een grote categorie op de 4e plaats en dit werd op deze wedstrijd beloond met een medaille. Clubgenootjes An An Peeks, Anouk Herweijer en Inge Bazuin belanden net buiten het podium in dezelfde categorie.

Op zondag mocht het D-Senior duo Claudia Borg en Vera Hamstra het spits afbijten, zij hebben het ondanks een korte voorbereidingstijd, fantastisch gedaan en zijn 7e van de 17 teams geworden.

GOUD

Daarna was het de beurt aan de D-Senioren trio’s, hier werden Julia Meester, Nina Boer & Sophie Touker 1e.
Jingxi Westenberg, Esther Agterbosch & Dilara van Dijk liepen helaas net het podium mis door een foutje in de oefening. Ook het trio Merel Blaauw, Kris Oskam & Noah Leeflang kwamen in deze categorie uit en hebben zich flink verbeterd ten aanzien van hun vorige wedstrijd.

Het C-junioren duo Christel Buter & Esmee Vlak lieten een keurige tempo oefening zien wat ze een mooie 6e plek opleverde. Tot slot lieten Anouk Alberts, Merel Vriend & Anna Ridderman een erg mooie oefening zien die goed was voor een 4e plek in het eindklassement.

Al met al een geslaagd weekend