Extra voorstellingen Dorpsfilm Nijeveen

Na het succes van afgelopen voorjaar is op 17 november de Dorpsfilm Nijeveen ‘Vandaag is morgen verleden tijd!’ opnieuw te zien. ‘Voor iedereen die niet in de gelegenheid is geweest om kaarten te bemachtigen, wordt de film nogmaals vertoond’, vertelt Arend Tissingh namens de Historische Vereniging enthousiast. ‘We kregen zoveel reacties dat we hebben besloten om twee extra voorstellingen aan te bieden.’

‘Om 15.00 uur is er een middagvoorstelling en ’s avonds is men om 20.00 uur welkom’, kondigt de Nijevener aan. Voor iedereen die in maart niet kon of te laat was met het kopen van kaarten een uitgelezen moment om ‘Nijeveen in het jaar 2016’ toch te kunnen zien. Tissingh geeft ook nog graag een tip; ‘Ervaring leert dat hoe vaker je de film ziet, hoe meer je zult herkennen en ontdekken.’ Hij nodigt iedereen dan ook uit om nog een keertje te komen kijken.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op het kantoor van de Historische Vereniging in ‘De Schalle’ op maandag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 11.30 uur of na 19.00 uur aan de balie van het dorpshuis. Via e-mail kaarten aanvragen kan door een mail te sturen naar penningmeester@historischeverenigingnijeveen.nl. De prijs per toegangskaart is € 7,50 inclusief twee consumpties.
Foto HVN