Natuur

Excursie ‘Struinen door het Reestdal’

Elk seizoen heeft iets moois. Struin met onze gids door het Reestdal in het prachtige herfstseizoen. Zondag 17 oktober is er ‘s middags een excursie ‘Struinen door het Reestdal’ Samen met de gids maak je een mooie wandeling van ongeveer 1,5 à 2 uur. Om de groepsgrootte te beperken moet je je wel even van te voren aanmelden via de site van Landschap Overijssel, je ontvangt dan een bevestiging met de exacte starttijd.

Welkom bij De Wheem
Combineer je deelname aan deze wandeling met een bezoek aan bezoekerscentrum De Wheem in het het prachtige Reestdal. De Wheem is elke zondag geopend vanaf 12.00 uur. Onze vrijwilligers verwelkomen je graag in de gezellige Gelagkamer om te genieten van een lekkere kop koffie, thee of limonade. De wandeling is een leuk uitje voor het hele gezin. Tip: Trek stevige schoenen aan.

Praktische informatie
Ga je mee met deze middagwandeling? De starttijd ontvangt u na aanmelding. De kosten zijn € 5, – per volwassene en € 2,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten

Foto Landschap Overijssel