Eerste fase winkelcentrum Keyserstroom geopend

Na bijna zeven maanden gesloten te zijn is Winkelcentrum Keyserstroom sinds vorige week weer toegankelijk voor het winkelend publiek. Via tijdelijke gangen, waarachter de tweede fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum nog in volle gang is, zijn de nieuwe winkels van Kruidvat en Team Kappers te bereiken. Zaterdag zal ook Van Haren haar deuren openen.
De Keyserstroom wordt ingrijpend verbouwd naar ontwerp van architect E-UP Design. Zo is op het centrale plein een vide van 300 m² gecreëerd, waardoor een open, licht en transparant beeld ontstaat.

De herontwikkeling biedt gelegenheid om naast de huidige winkels, aanpassingen voor nieuwe winkelformules en verblijfsfuncties toe te voegen, zoals een bioscoop, horeca en een terras aan de voorzijde. Vanuit de tijdelijke passage is te zien hoe de laatste hand aan het centrale plein en de vide van de Keyserstroom gelegd wordt. Begin december wordt de verbouwing van Winkelcentrum Keyserstroom afgerond en zal de parkeergarage weer vanuit het winkelcentrum bereikbaar zijn.

Tot die tijd blijft de voetgangersroute via de Eendrachtstraat in gebruik. De parkeergarage wordt momenteel geüpgraded, en zal begin november heropenen. Naar verwachting zullen de Luxor bioscoop en restaurant Het Postkantoor medio december open gaan.

Foto Kroonenberg Groep