Cultuur

LSB Experience, Hoth Brothers en Hans Theessink in Amen

Oude bekenden terug in Amen; LSB Experience, Hoth Brothers en Hans Theessink

LSB Experience, vrijdag 22 april, 20.00 uur
De bandleden van de LSB Experience (Luntungan, Sligter en Broek) zijn al jaren verbonden door hun liefde voor tijdloze muziek uit de seventies, de periode waarin zij tieners waren.
Met nummers van de Beatles en van grootheden als Eric Clapton en James Taylor, maar ook met eigen werk toeren zij door Nederland. De band staat bekend om de heerlijke meerstemmige zang in de geest van Crosby, Stills, Nash & Young.

Hoth Brothers, zaterdag 23 april, 20.00 uur
Boris McCutcheon, inmiddels een graag gezien artiest in De Amer, en Bard Edrington V begonnen in de winter van 2017 aan het album ‘Workin’ and Dreamin’ terwijl ze fruitbomen aan het snoeien waren. Muziek was het constante gesprek op het ritme van harkende zagen en knippende scharen in de appelboomgaarden bij het Chimayo heiligdom.

Al pratend over muziek onder de droge woestijnzon, ontspon zich een album; een mix van bluegrass en folk met prachtige vocale harmonieën. Samen met bassiste, Hoth sister Ferrel zijn zij in De Amer. Voor de liefhebbers van akoestische americana.

Hans Theessink, zondag 24 april, 14.00 uur
Hans Theessink is een oude bekende op het Amer podium, hij komt hier al ongeveer 20 jaar. Hij staat te boek als een van de meest prominente exponenten van de hedendaagse country-blues en behoort ongetwijfeld tot de absolute wereldtop. Subtiel gitaar- en harmonicaspel en zijn lage, warme stem vormen zijn handelsmerk. Hans is een fantastische songwriter en zijn kwaliteiten als entertainer zijn onbetwist.

Reserveren
Beide concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties (koffie/thee vooraf; fris, pils of wijn in de pauze). Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.