Cvk Jetta Klijnsma gastpresentator “Glad en Stark”

Vrijdagavond kwam Commissaris van de Koning mevrouw drs. J. (Jetta) Klijnsma naar Meppel. Ze was door de presentatoren van het RTV Meppel programma “Glad en Strak” uitgenodigd voor een optreden als gastpresentator. Programmamakers Bert Bargboer en Roel Oosting lazen een uitnodiging van de provincie om cvk van Drenthe mevr Jetta Kleinsma kennis te laten maken met je stad, dorp en of activiteiten in Drenthe. Netjes voor de deadline reageerden de heren en nodigden drs Jetta Klijnsma uit voor een gastoptreden.
Het verzoek werd aanvaard en afgelopen vrijdag was het zo ver. De beide radiomakers kennende ging het er vrolijk aan toe. Welke muziek heeft de voorkeur van de cvk, wat heeft ze hierover te vertellen. Onze cvk in Drenthe drs Jetta Klijnsma deed qua vrolijkheid en presentatie vaardigheden niet onder voor de toppers van RTV Meppel. Het werd een avond van verbinding, samen praten over dat wat boeit, wat verbindt en de muziekvoorkeur. Mooie radio was het resultaat. Burgemeester Richard Korteland was ook al eens te gast in “Glad en Strak”.
“Glad en Strak” is een radio programma bij RTV Meppel gemaakt door Bert Bargboer en Roel Oosting ditmaal met Job Lobenstein en Martijn Stam voor de productie, met “weetjes over van alles en nog wat” en lekkere muziek. Het wordt vrijdagsavond live uitgezonden van 21 tot 23 uur en is na afloop nog 14 dagen te beluisteren via radio gemist op www.rtvmeppel.nl

Foto Ebel Zandstra